Weleda introduceert 4 nieuwe biologische bodylotions

Meer dan de helft van de vrouwen tussen 14 en 70 jaar gebruikt meerdere malen per week een bodylotion om haar huid te verzorgen. Bovendien kiezen ze vaker bewust voor natuurlijke en biologische producten.
 
Daarom introduceert Weleda vanaf juli 2012 vier nieuwe biologische bodylotions, elk met een unieke geur en formule: Granaatappel Regenererende Bodylotion voor de rijpere huid, Wilde Rozen Verwennende Bodylotion voor de normale tot droge huid, Duindoorn Voedende Bodylotion voor de droge huid en Citrus Hydraterende Bodylotion voor alle huidtypes.
 
Elke bodylotion bevat essentiële plantenoliën die rijk zijn aan meervoudig onverzadigde vetzuren die de vochtigheid en elasticiteit van de huid vasthouden en een beschermend laagje geven. Deze formule ondersteunt de eigen krachten en de stofwisseling van de huid en houdt de huid in balans. Dankzij de fijne textuur trekken de lotions snel in.


Zowel de stijlvolle vormgeving als het innovatieve design van de verpakking van de nieuwe bodylotions werden bekroond met de iF Packaging Design Award 2012. De recyclebare plastic flacon met vacuüm doseerpomp is voorzien van een flexibel zakje binnenin (bag-in-bottle) dat ervoor zorgt dat het product niet in contact kan komen met zuurstof. Dit is belangrijk, omdat producten van Weleda geen synthetische conserveermiddelen bevatten.
 
De nieuwe bodylotions zijn verkrijgbaar vanaf juli 2012.
 
Verkooppunten: natuurwinkels, zelfstandige drogisten, Etos, De Tuinen, DA, D.I.O. en EkoPlaza. Kijk voor meer verkoopinformatie op www.weleda.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven