Julia Kang geeft op vrijdag 13 juli een lezing in Soest. Julia Kang is auteur van het boek '100% Gifvrij, slank en gezond door een natuurlijke levensstijl'. Daarnaast is ze actief als Natural Lifestyle- en Voedingscoach. Julia vindt het belangrijk om te leven van wat de natuur ons te bieden heeft en wil zo veel mogelijk mensen leren zich zo zuiver mogelijk te voeden. Dit zonder gebruik van medicijnen: 'Let food be your medicine'.
Volgens Julia zal je lichaam stoppen met het aanmaken van teveel vet als je stopt met het eten van voedsel waar lichaamsvreemde stoffen in zitten. Wil je weten welke dat zijn, kom dan naar de lezing en Julia vertelt je er alles over.
Locatie: Soest
Bijdrage: 12,50 euro
Julia Kang op vrijdag 13 juli van 19:00 tot 22:00 uur
Klik hier om je aan te melden voor het bijwonen van deze lezing.
Abonneren
Vacatures
Lezing Julia Kang: 13 juli in Soest
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-09-28 Demodag biodivers telen: 9 oktober
- 2023-09-28 Fotoreportage: Verrassend veel bio-producten op Taste of Tavola
- 2023-09-26 Korte cursus 'Duurzaamheid, natuur en milieu' bij IVN Westerveld
- 2023-09-26 Agroforestry binnen de melkveehouderij – demodag bij Boerderij tussen de Hagen: 9 oktober
- 2023-09-25 Resultaten 2024 Trendrapport Nederlandse en Belgische foodsector
- 2023-09-25 Vereniging 013Food organiseert informatief bio-ontbijt met 'Bio boeren uit de buurt'
- 2023-09-22 Resistentie maakt het verschil tijdens de Discovery Field Days en Hydro Demo Days Enza Zaden
- 2023-09-21 Zelf bio-pompoenen oogsten in de Westbeemster: 23 september
- 2023-09-21 Vlaamse bio-boeren ontdekken technische nieuwigheden op vakbeurs in Frankrijk
- 2023-09-21 Fotoreportage bio-exposanten Gastvrij Rotterdam 2023
- 2023-09-20 23 september: Duurzame markt in Leeuwarder Foodhal
- 2023-09-20 Triodos Festival trekt meer dan 8.000 bezoekers
- 2023-09-19 Thema BioBorrel maandag 9 oktober is 'Glyfosaat: NEE'
- 2023-09-19 19 mei 2024: BD Feest van de Eeuw
- 2023-09-14 "Nodig politici uit op het erf"
- 2023-09-14 Ontdek de nieuwste trends en smaken op de Vakbeurs Foodspecialiteiten 2023: 2 en 3 oktober
- 2023-09-13 Erfbijeenkomst: Hoe ziet de toekomst van een agrarisch bedrijf eruit?
- 2023-09-13 Biologische sector bijeen in Augsburg
- 2023-09-13 Biodyneren in de nazomer
- 2023-09-12 Bezoek een kas in België als groep of vereniging