Nieuw in assortiment: Landhuis biologische ontbijtspek

Huis van Beleg gaat voor biologische smaakbeleving

Tholen - Huis van Beleg, gespecialiseerd in het dagvers snijden en verpakken van ambachtelijke vleeswaren en kaas, kiest er bewust voor om niet mee te gaan in een neergaande prijsspiraal. Jef van de Vegte, commercieel manager: "Wij willen niet op prijs concurreren, maar creëren liever een beleving rond onze hoogwaardige versproducten."


Jef - uiteraard gekleed volgens hygiëneregelgeving - toont de biologische rauwe ham. Gesneden en verpakt in 30 plakken.

Om die smaakbeleving te kunnen leveren is de Tourmalijn bedacht door Huis van Beleg. Dit product van een creatieve brainstorm binnen het bedrijf is speciaal voor bedrijfscateraars ontworpen, maar leent zich in de praktijk prima voor iedere soort mobiele catering, op welke locatie dan ook. "De Tourmalijn is een concept waarin belegde broodjes en salades ter plekke bereid worden door Tourmalista's." Deze speciaal door Huis van Beleg opgeleide 'broodbeleggers' moeten net als de koffiespecialisten (barista's) een beleving creëren rond het beleggen van luxe broodjes. "Hoewel we dit concept dus voor bedrijfscateraars bedacht hebben, staat de eerste Tourmalijn in het restaurant van Diergaarde Blijdorp. Daar blijkt in de praktijk dat dat bezoekers graag een vers belegd broodje bestellen. Het concept leent zich ook prima om alleen maar biologische producten op te serveren."


Biologische ontbijtspek

Het biologisch assortiment van Huis van Beleg is deze week uitgebreid met ontbijtspek. Ook de biologische producten worden door Huis van Beleg, onder het eigen label 'Landhuis biologisch', gesneden en verpakt. "Wij snijden onze vleeswaren op een voor onze branche langzame wijze. Met de huidige stand der techniek zou dat veel sneller kunnen. Echter, niet zonder concessies op het gebied van de smaakbeleving. Huis van Beleg snijdt en verpakt ambachtelijk, zodat de originele kwaliteiten van de vleeswaren en kazen volledig tot hun recht komen."

Voor meer informatie:

Huis van Beleg
Jef van de Vegte
Peppelkade 17-19
3992 AL Houten
06 33335100
jvdevegte@huisvanbeleg.nl
www.huisvanbeleg.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven