
Jef - uiteraard gekleed volgens hygiëneregelgeving - toont de biologische rauwe ham. Gesneden en verpakt in 30 plakken.
Om die smaakbeleving te kunnen leveren is de Tourmalijn bedacht door Huis van Beleg. Dit product van een creatieve brainstorm binnen het bedrijf is speciaal voor bedrijfscateraars ontworpen, maar leent zich in de praktijk prima voor iedere soort mobiele catering, op welke locatie dan ook. "De Tourmalijn is een concept waarin belegde broodjes en salades ter plekke bereid worden door Tourmalista's." Deze speciaal door Huis van Beleg opgeleide 'broodbeleggers' moeten net als de


Biologische ontbijtspek
Het biologisch assortiment van Huis van Beleg is deze week uitgebreid met ontbijtspek. Ook de biologische producten worden door Huis van Beleg, onder het eigen label 'Landhuis biologisch', gesneden en verpakt. "Wij snijden onze vleeswaren op een voor onze branche langzame wijze. Met de huidige stand der techniek zou dat veel sneller kunnen. Echter, niet zonder concessies op het gebied van de smaakbeleving. Huis van Beleg snijdt en verpakt ambachtelijk, zodat de originele kwaliteiten van de vleeswaren en kazen volledig tot hun recht komen."Voor meer informatie:
Huis van Beleg
Jef van de Vegte
Peppelkade 17-19
3992 AL Houten
06 33335100
jvdevegte@huisvanbeleg.nl
www.huisvanbeleg.nl