Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
EkoPlaza upgrade 35 van de ruim 50 vestigingen

Newway presenteert BlueRetail 3.72

EkoPlaza, de biologische supermarktketen van Nederland, gaat een groot deel van haar ruim 50 vestigingen upgraden naar BlueRetail 3.72 van Newway. Daarmee is Newway in één klap een van de grootste spelers in het ICT-landschap van (biologische) winkelbedrijven. Kijk op www.blueretail.nl voor meer informatie over deze internationaal toepasbare (natuur-voedingswinkels) winkel-(keten)software.

Natuurvoeding-functionaliteiten

Het deze zomer te lanceren BlueRetail 3.72 blinkt onder andere uit in specifiek voor de natuurvoeding geschikte functionaliteiten, zoals:
  • Weegschaalkoppelingen met Mettler en Digi; BlueRetail 3.72 laadt de artikelgegevens direct in de weegschaal;
  • Direct inzicht in artikel- en daarmee winkelvoorraden;
  • Elektronische inkooporders naar vele bio-leveranciers. BlueRetail 3.72 splitst deze inkooporders automatisch naar de juiste hoofdleverancier. U kunt direct en automatisch de bestelling plaatsen bij de juiste hoofdleverancier;
  • Een hoogst mogelijke scangraad aan de kassa door een volledig beschikbaar artikelbestand;
  • Uitgebreide actie- en promotiemogelijkheden met automatisch in- en uitgaande acties en aanvullende acties van leveranciers;
  • Een geautomatiseerde export richting financiële software, met de mogelijkheid om te benchmarken met branchegenoten;
  • Meerdere verkoopeenheden per product, met digitale aansturing;
  • Een ontvangstfunctionaliteit voor digitale leverbonnen en artikelprijslijnen vanuit de Centrale Winkel Automatisering;
  • Zogeheten verschillenlijsten waarmee de winkelier automatisch nieuwe schapkaarten uit kan draaien op de winkelvloer en overige datamutaties snel inzichtelijk heeft;
  • Een functionaliteit om de klantenpas af te handelen (inclusief de berekening van een automatisch kortingspercentage op basis van de bon omzet).

Kortom, BlueRetail 3.72 is een krachtig en tevens gebruiksvriendelijk softwaresysteem dat dankzij bovenstaande functionaliteiten heel goed uit de voeten kan met natuurvoedingsconcepten.

Newway is met haar 25 jaar ervaring in de retail een specialist op het gebied van krachtige en gebruikersvriendelijke, fraude verminderende en mede omzetverhogende winkel(keten)automatisering. Kijk op www.blueretail.nl voor meer informatie over de software en op www.newway.nl voor informatie over het bedrijf.
Publicatiedatum: