"Extra service in winkels heel belangrijk"

Zonnemaire-verpakkingen zijn vernieuwd

Tholen - Biologische Bakkerij Van der Westen uit Waspik heeft de verpakkingen van haar koekjes en afbakbroodjes vernieuwd. Op de nieuwe verpakking wordt het Zonnemaire-logo duidelijker gecommuniceerd. "We willen hiermee ons eigen merk breder in de winkels neerzetten. Het logo moet duidelijker terugkomen in het schap. Daar zijn we momenteel heel druk mee", licht Gerrie van der Westen toe. Gerrie is samen met zijn zus en zijn drie broers werkzaam binnen het bedrijf van zijn vader Ad.Biologische Bakkerij Van der Westen levert 75 tot 80 procent van het brood en banket vers aan de natuurvoedingswinkel. De bakkerij wil zich onderscheiden door vers brood aan te bieden. "In ons concept wordt met gerezen ongebakken brood gewerkt. Dit wordt dan in de winkels afgebakken. De ingrediënten zijn 100% biologisch en hetzelfde als in de afgebakken aangeleverde producten Service is voor ons heel belangrijk. Wij laten de medewerkers van de broodafdeling dan ook graag zien hoe zij onze producten het beste af kunnen bakken."

Gerrie geeft aan dat het versimago zwaar weegt in een bio-speciaalzaak. "De versafdeling wordt een steeds belangrijker onderdeel van de natuurvoedingswinkel, daarom zorgen wij ook voor begeleiding van de winkeliers en hun medewerkers. We leggen alles uit over het broodbakken. Op openingsdagen is er dan bijvoorbeeld een medewerker van ons present in de winkel. Onlangs was dit bijvoorbeeld nog zo bij de opening van de Estafette Bos en Lommer in Amsterdam. Daar is een heel mooie versafdeling neergezet en het brood springt er echt uit."

De biologische bakkerij is trots op de nauwe samenwerking met Estafette Odin, een samenwerking die al het vijfde jaar in is gegaan. "Wij leveren het volledige broodassortiment aan hen. We denken mee om de broodafdeling in de winkels een professionele versuitstraling te bieden."


Glutenvrij

Biologische Bakkerij Van der Westen blijft nieuwe producten ontwikkelen. Zo zal het glutenvrije assortiment uitgebreid worden met producten op basis van rijstmaïs. "Daar kwam vraag naar vanuit de markt, daarom is besloten om ook glutenvrije producten op basis van deze grondstof te gaan ontwikkelen."

Voor meer informatie:

Gerrie van der Westen
Biologische Bakkerij Van der Westen – Zonnemaire
Dwarsweg 12
5165 NM Waspik
0416 317760
gerrie@zonnemaire.nl
www.zonnemaire.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven