Insecten weren met biologisch afbreekbaar natuurproduct

Het voorjaar is in volle gang en dat betekent dat spinnen en insecten (zoals luizen, vliegen, muggen en wespen) weer actief zijn.

Het wekelijks ramen zemen en schoonhouden van de sponningen of roosters en dagelijks een spinnenweb weghalen, los van de vastzittende uitwerpselen geeft veel irritatie. Grote kans dat uw auto weer voorzien zal zijn van een groot web rondom uw spiegels en dat u met uw gezicht 's ochtends in een spinnenweb op het tuinpad loopt. Veel mensen hebben daarnaast ook gewoon angst voor spinnen en insecten, maar omdat spinnen een beschermde diersoort zijn mogen spinnen niet worden gedood. Spider Free - Insect Clean is een uniek, biologisch afbreekbaar en CTGB/VROM toegelaten product dat spinnen niet zal doden, maar wel de overlast en vervuiling tot een minimum zal beperken.


Spider Free - Insect Clean is een natuurproduct op basis van specifieke algen- en kruidenextracten, etherische oliën en enzymen dat 3 tot 6 maanden werkzaam blijft afhankelijk van spin- of insectpopulatie en weersinvloeden. Door het product één keer in het voorjaar (april, mei, juni) en één keer in het najaar (juli, augustus, september) toe te passen zal de overlast en vervuiling tot een absoluut minimum beperkt worden. Door de behandeling ook in het najaar uit te voeren zult u merken dat Spider Free - Insect Clean preventief zal gaan werken, want spinnen zullen ergens anders eieren gaan leggen waardoor u in het komende voorjaar geen last zult hebben van die vervelende spinnenwebben.

Spider Free - Insect Clean is een CTGB toegelaten, niet giftig en 100% biologisch afbreekbaar product en is in twee soorten verkrijgbaar, als product dat direct klaar is voor gebruik en als concentraat.

Klik hier voor meer informatie.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven