Op 14 juni wordt van 14:00 tot 17:30 uur de workshop Nudge: Toepassingen in de praktijk gehouden. De workshop is een initiatief van Wageningen UR, LEI en Food & Biobased Research.
In deze workshop kunnen deelnemers de kansrijke toepassingen van nudging ontdekken. Een nudge is een middel om consumenten zonder dwang tot gezondere of duurzamere keuzes aan te zetten.
Voor wie: De workshop is interessant voor marketing-, MVO- en R&D-managers werkzaam in retail/catering/zorg, die de vraag naar duurzaam of gezond eten willen bevorderen.
Aanmelding: Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar daniella.stijnen@wur.nl voor 11 juni, onder vermelding van uw naam, functie en bedrijfsnaam (nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar).
Locatie: De workshop vindt plaats in het Restaurant van de Toekomst, Stippeneng 2, 6708 WE te Wageningen.
Abonneren
Vacatures
14 juni 2012 in Wageningen
Workshop Nudge: Toepassingen in de praktijk
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-09-26 Korte cursus 'Duurzaamheid, natuur en milieu' bij IVN Westerveld
- 2023-09-26 Agroforestry binnen de melkveehouderij – demodag bij Boerderij tussen de Hagen: 9 oktober
- 2023-09-25 Resultaten 2024 Trendrapport Nederlandse en Belgische foodsector
- 2023-09-25 Vereniging 013Food organiseert informatief bio-ontbijt met 'Bio boeren uit de buurt'
- 2023-09-22 Resistentie maakt het verschil tijdens de Discovery Field Days en Hydro Demo Days Enza Zaden
- 2023-09-21 Zelf bio-pompoenen oogsten in de Westbeemster: 23 september
- 2023-09-21 Vlaamse bio-boeren ontdekken technische nieuwigheden op vakbeurs in Frankrijk
- 2023-09-21 Fotoreportage bio-exposanten Gastvrij Rotterdam 2023
- 2023-09-20 23 september: Duurzame markt in Leeuwarder Foodhal
- 2023-09-20 Triodos Festival trekt meer dan 8.000 bezoekers
- 2023-09-19 Thema BioBorrel maandag 9 oktober is 'Glyfosaat: NEE'
- 2023-09-19 19 mei 2024: BD Feest van de Eeuw
- 2023-09-14 "Nodig politici uit op het erf"
- 2023-09-14 Ontdek de nieuwste trends en smaken op de Vakbeurs Foodspecialiteiten 2023: 2 en 3 oktober
- 2023-09-13 Erfbijeenkomst: Hoe ziet de toekomst van een agrarisch bedrijf eruit?
- 2023-09-13 Biologische sector bijeen in Augsburg
- 2023-09-13 Biodyneren in de nazomer
- 2023-09-12 Bezoek een kas in België als groep of vereniging
- 2023-09-12 Bio-boerderijen openen deuren tijdens Rotterdam de boer op!-dagen
- 2023-09-12 Fermenteren en eetbare wilde planten ontdekken