Meest vernieuwende product volgens de lezers

Zonnatura biologische thee wint Telegraaf VROUW Award

Zonnatura heeft met haar biologische Thee Munt & Citroengras gisteren (7 juni 2012) de Telegraaf VROUW Award gewonnen voor het beste product van 2012 in de categorie Food&Drinks. De Award is een prachtige erkenning voor Zonnatura, één van de toonaangevende merken van Wessanen Benelux, de grootste leverancier van biologische voeding in de Benelux.

Juryrapport

De vakjury heeft Zonnatura-thee onder meer beoordeeld op de kernwaarden Oorspronkelijk en Informatief, Herkenbaar en Betrokken en Puur Hollands.


Thee van kruiden, niet mét kruiden

De biologische kruidenthee van Zonnatura is geen thee waar kruiden aan zijn toegevoegd, maar een thee die volledig bestaat uit kruiden. De reclameslogan is dan ook 'Niet met kruiden, maar van kruiden'. De biologische kruiden die Zonnatura selecteert, geven de thee de natuurlijke, pure smaak die veel consumenten waarderen. Met 19 varianten biedt Zonnatura een lekkere biologische kruidenthee voor elk moment van de dag.

Het merk Zonnatura

Zonnatura staat al 50 jaar voor lekkere, 100% natuurlijke en biologische producten. Hiervoor gebruikt Zonnatura alleen de beste ingrediënten die zo min mogelijk zijn bewerkt. Zo proeft u de echte, pure smaak van de natuur en die is 'van nature lekkerder'! Zonnatura biedt een ruim assortiment heerlijke producten zoals thee, sappen, rijstwafels, muesli, tussendoortjes en broodbeleg. Daarnaast is er de kinderlijn Zonnatura Kikker.

Zonnatura is verkrijgbaar in vrijwel alle Nederlandse supermarkten.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven