Verslag Biohuis bijeenkomst 5 juni

Afgelopen 5 juni was het Biohuis on tour, 's middags bij biologisch melkveehouder Cor den Hartog in Lunteren, 's avonds bij zaal De Eiken in Tiendeveen. De bijeenkomsten waren bedoeld om de bestuursleden van het Biohuis te ontmoeten, maar meer nog waren het werkbijeenkomsten.

Deelnemers (Biohuis-leden en geïnteresseerden) konden hun mening geven over de verdere ontwikkeling van biologisch. Hebben we meer regels nodig of meer communicatie en op welke manier moeten we het organiseren zodat de boeren en telers enthousiast worden? Iedere bijeenkomst trok zo'n 15 aanwezigen die allen goed voorbereid en met stevige meningen aan de discussie deelnamen. Waardevolle inbreng voor de ontwikkeling van de biologische landbouw en voeding.

De workshops waren voorbereid door Bionext (Bavo van den Idsert en Marian Blom) en door Stichting EKO Keurmerk (Arend Zeelenberg). U kunt zich nog aanmelden voor een derde bijeenkomst in Best, op 20 juni. Dat kan met dit digitale formulier. Zie ook de informatie op www.biohuis.org.

Ook voor de handel en verwerking organiseert de VBP en dergelijke werkbijeenkomst voor haar leden op 18 juni in Zeist. Hiervoor kunt u zich aanmelden op deze pagina.

Bron: Bionext


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven