Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Yumeko wint DAM prijs

Yumeko, producent van eco bedlinnen, kussens en dekbedden, is unaniem gekozen als winnaar van de DAM Prijs in stadsdeel Amsterdam Centrum. Op nummer 2 eindigde met een heel klein verschil de Condomerie; VBVB Ict b.v. eindigde op plek drie. Yumeko is automatisch genomineerd voor de stedelijke DAM Prijs. Op 9 juli aanstaande wordt bekend wie zich de meest duurzame ondernemer van Amsterdam mag noemen.

De jury roemde Yumeko omdat duurzaam ondernemerschap in de vezels van het bedrijf zit. "Niet alleen heeft Yumeko fairtrade en duurzaamheid hoog in het vaandel staan, de onderneming wordt ook geleid vanuit een innerlijke drive om duurzaam te ondernemen. En dat merk je aan alles", oordeelde de driekoppige jury. "Zo worden bij het fabriceren van de grondstoffen geen pesticiden of bestrijdingsmiddelen gebruikt. Alles wat zij maken wordt volgens de cradle-to-cradle-gedachte - dus 100% afbreekbaar - gedaan."


Publicatiedatum: