"Laat zien hoe duurzaam je bent met eigen tassenlijn"

Pure Jute opent online showroom

Tholen - Pure Jute, bekend van de duurzame tassen van jute, juco en biologisch gecertificeerd katoen heeft een online-showroom geopend met daarin de reeds geleverde tassen aan verschillende bedrijven. Désirée Rasenberg van Pure Jute: "In onze showroom kan je als bedrijf laten zien hoe duurzaam je bent met een eigen tassenlijn. Een sporttas van juco, een jute i-padhoes of een cd-hoesje van biologisch katoen. De showroom moet uiteindelijk laten zien dat alles mogelijk is."

Wie zich wil onderscheiden met een jute-tas met daarop een bedrijfslogo of slogan, kan een ontwerp insturen naar Pure Jute. "Wij zorgen er voor dat de fabriek in India het ontwerp maakt en indien gewenst de productie opstart. Wanneer de tas geleverd is, krijgt deze een plek in onze online showroom."Purejuteshop.com laat de geleverde producten zien. Zoals deze tas die ontworpen is voor het eerlijk & heerlijk concept van Sligro.

Pure Jute zal 9 en 10 juni ook aanwezig zijn op de Bio Messe in Berlijn. "De BioVak is voor ons belangrijk geweest om de Nederlandse biologische sector te leren kennen. De reacties daar waren positief. De Duitse markt is ook erg geïnteresseerd in duurzame en biologische producten. Er zijn al teksten over onze tassen gepubliceerd in het Duits en ik ben dan ook benieuwd hoe men in Berlijn reageert op ons product."

Désirée kan niet voldoen aan de vraag van kleine afnemers. "Wanneer iemand 500 tassen af wil nemen, kunnen we wel een kleinere hoeveelheid produceren om uit te proberen. Prijstechnisch kunnen er echter niet aan beginnen om maar 20 tassen te leveren. De sector heeft hier echt ontwikkeling van de keten nodig. Tussenhandelaren die bij ons bestellen en vervolgens uitleveren aan bijvoorbeeld kleinere winkels, dat is waar we op zitten te wachten."

Voor meer informatie:

Showroom Pure Jute
www.purejuteshop.com

Pure Jute
Désirée Rasenberg

info@purejute.com
www.purejute.com

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven