Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

René van OTC ziet Abraham

Directie en medewerkers van OTC-Holland feliciteren hun collega René Kuchen met zijn 50e verjaardag. Dit heugelijke feit vond eergisteren plaats, op zondag 3 juni, met een surpriseparty én een Abraham-pop in reuzenformaat.

René is bij OTC verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van alle logistieke operaties voor OTC-Holland, OTC-Belgium en OTC-USA, met als specialiteit het logistiek begeleiden van alle binnenkomende containers. Een druk baasje dus. In zijn vrije tijd zoekt René graag de rust op tijdens het vissen, speelt hij graag snooker of luistert hij naar de muziek van U2 en Racoon. Bovendien is René nauw betrokken bij zijn korfbalvereniging Exakwa.



Met de respectabele leeftijd van 50 jaar is René de pater familias van OTC. Alle collega's van OTC-Holland, OTC-Belgium en OTC-USA wensen hem een gelukkige verjaardag toe. Wilt u ook René feliciteren, stuur dan een mail naar rene@otcholland.com.
Publicatiedatum: