Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Pure Bio Energy Drink volledig biologisch met natuurlijke cafeïne"

Market Endeavour reageert op waarschuwing GGD voor energiedrank

De GGD waarschuwt voor de gevaren van energiedrankjes bij kinderen. Volgens GGD-directeur Laurent de Vries zijn de drankjes slecht voor de gezondheid. "Een kind van acht mag maximaal 60 mg cafeïne per dag. In een blikje energiedrank zit al 80 mg."

De GGD pleit met name voor betere voorlichting richting ouders en kinderen. Market Endeavour, sinds kort distributeur van het biologische energiedrankje Pure Bio is het daar volledig mee eens. "Energiedrankjes zijn niet bedoeld voor kinderen, net zoals koffie ook niet bedoelt is voor kinderen. Wij hebben ook op de verpakking staan dat het product niet geschikt is voor kinderen, en daar richten we ons ook niet op", reageert Diederik van der Wiele.



"Daarnaast is Pure Bio Energy Drink volledig biologisch met natuurlijke cafeïne in plaats van synthetische cafeïne wat in alle andere energiedrankjes terug te vinden is. Natuurlijke cafeïne is beter voor de maag en de effecten zijn over een langere periode natuurlijker verdeeld. Voor diegenen die wel een lekkere gezonde oppepper kunnen gebruiken en geen zin in koffie hebben zou ik zeggen: probeer een fris blikje Pure Bio Energy Drink. Wederom blijkt maar weer eens dat biologisch gewoon veel beter is."

Klik hier voor meer informatie over Pure Bio Energy Drink. 
Publicatiedatum: