Joannusmolen 30 jaar

Joannusmolen bestaat alweer 30 jaar. In 1982 begon Wim Thönissen als eerste
gecertificeerd biologische graanverwerker van Nederland. Hij werkte als molenaar in zijn eigen achtertuin, waar de oude Joannusmolen uit 1894 nog altijd staat. Joannusmolen groeide gestaag uit tot een internationale producent van biologische en fairtrade merken zoals Biobim, Bioculinair, Breakfast en natuurlijk Joannusmolen.

Van Heumen naar Cuijk

"We wilden vernieuwende producten ontwikkelen, deze zelf kunnen produceren en
tegelijkertijd slagkracht winnen temidden van groeiende wereldwijde concurrentie. Deze
ontwikkelingen deden het bedrijf verhuizen naar de huidige high-tech fabriek in Cuijk, waar ambachtelijke processen - zoals het malen met molenstenen - worden uitgevoerd met moderne middelen", vertelt Wim Thönissen.Tijden veranderen, maar de passie blijft

"Tijden veranderen, maar de pure smaak van eerlijke en biologische ingrediënten staat bij Joannusmolen nog steeds voorop. Met deze filosofie hoog in het vaandel werkt ons team dagelijks aan nieuwe producten. Deze worden geleverd over de hele wereld, allemaal vanuit onze eigen fabriek in Cuijk. Een ding bleef hetzelfde; onze passie voor de natuur. Bedankt voor de samenwerking al die jaren. Op jullie, op ons. Op naar de 40!"

Klik hier voor meer informatie over de geschiedenis.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven