Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Biologische olijfolie Fattoria Bernardini in eigen keuken te gebruiken

Olioliva richt zich met webshop op particuliere markt

Tholen - Liefhebbers die de olijfolie van Olioliva in een restaurant geproefd hebben krijgen nu de kans om in eigen keuken ook gebruik te maken van 'de fruitigste olijfolie van Nederland'. Het familiebedrijf heeft begin deze maand een webshop geopend. Olioliva is sinds 2005 exclusieve importeur in de noordelijke Europese landen van de Fattoria Bernardini extra vergine biologische olijfolie uit het Italiaanse Lucca. Tim Brandt: "We leverden al aan horeca- en delicatessenzaken. Met onze webshop maken we een switch naar de particuliere markt."



Dat de focus verlegt wordt naar particulieren is een logisch gevolg van het succes van de olijfolie in de zakelijke markt. "Wij richten ons op de restaurants die altijd op zoek zijn naar pure (biologische) producten en passie hebben voor hun vak. Naast deze restaurants proberen wij de consumentenmarkt te bereiken door middel van speciaalzaken waar men nog binnen kan lopen voor het verhaal achter het product. Wij bieden consumenten nu dus ook ook de mogelijkheid om via onze webshop online onze producten te bestellen."



Tijdens de Oliva d'oro awards 2010 is de biologische olijfolie van Olioliva uitgeroepen tot de meest fruitige olijfolie. "Particulieren die positief zijn over de Fattoria Bernardini kunnen nu zelf thuis ook koken met deze delicatesse uit Italiƫ. Wij hebben onze horecaklanten ook verteld van onze webshop, dus wanneer er vragen komen in de restaurants, kunnen zij particulieren nu beter doorverwijzen." Het gebruikersgemak van de webshop is hoog. Dat blijkt uit de positieve reacties die het bedrijf krijgt. "Dat er betaald kan worden met iDeal wordt erg goed ontvangen. In samenwerking met onze partner Shopworks hebben we de webshop helemaal opnieuw gebouwd en dat werpt zijn vruchten af in de omzet van deze maand."



Om haar klanten de schoonheid van het Toscaanse Lucca te laten ervaren heeft Olioliva een bijzonder aanbod via haar site: "Omdat wij trots zijn op onze producten en wij graag willen dat iedereen de bijzondere verhalen achter deze producten kent, bieden wij ook de mogelijkheid dit zelf te ervaren. Via onze website kunnen kamers geboekt worden op het landgoed Fattoria Mansi Bernardini. Dit landgoed heeft fantastische kamers met een uitstekende Bed & Breakfast service. De verhuur van een geheel landhuis behoort ook tot de mogelijkheden, besluit Tim."

Voor meer informatie:

Olioliva
Tim Brandt
info@olioliva.nl
www.olioliva.nl
facebook.com/oliolivaNL