De Wijnkaraf opent (vituele) deuren webwinkel en proef- en afhaallocatie

Wijnhandel De Wijnkaraf opent de 'virtuele deuren' van haar webwinkel www.dewijnkaraf.nl en van de proef- en afhaallocatie.

De Wijnkaraf, 1 oktober jongstleden officieel van start gegaan, biedt wijnliefhebbers biologische wijnen aan. Klanten kunnen kiezen uit een assortiment van 74 wijnen, waaronder ook Champagne en Port. Via de website www.dewijnkaraf.nl zijn alle wijnen te bestellen. In Leusden en omstreken is de bezorging gratis, daarbuiten zijn de bezorgkosten 7,75 euro, ongeacht de omvang van de bestelling. Verder is op de website informatie te vinden over De Wijnkaraf, de wijnen en de wijnhuizen waarvan de wijnen worden aangeboden. Voor zakelijke klanten is een assortiment aan geschenk- & relatieartikelen beschikbaar.

Wijnliefhebbers zijn vanaf nu welkom om wijnen te proeven in de wijnkelder op de proeflocatie. Het adres: Asschatterweg nummer 211‑A te Leusden.Eigenaar van De Wijnkaraf is Edward van der Werff die, zoals hij zelf zegt, 'een uit de hand gelopen hobby vorm geeft met de start van een heus bedrijf'. Hij heeft destijds een bewuste keuze gemaakt voor biologische wijnen, of beter gezegd wijnen gemaakt van biologisch geteelde druiven. Over de keuze voor biologische wijn stelt hij: "In de wereld neemt de biologische wijnbouw toe en zijn vele vermaarde wijnmakers aan het biologisch en zelfs biodynamisch boeren geslagen. Zij houden in hun dagelijkse handelingen rekening met het natuurlijke leven in en rond de wijngaard en willen maar één ding: nóg mooiere wijnen maken. Naar mijn mening weten mensen deze aspecten vandaag de dag te waarderen."

De Wijnkaraf biedt wijnproeverijen aan in de kelder van de Wijnkaraf of op locatie bij de klant thuis of in het bedrijf. "Kopen met smaak is niet voor niets mijn slogan", zegt van der Werff. "Mensen hebben een individuele smaak en tijdens proeverijen ontdek je welke wijnen voor jou het lekkerst zijn. Daarnaast ervaren mensen deze proeverijen als een leuk uitje."

Op donderdag en vrijdag is De Wijnkaraf geopend van 16:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 12:00 uur. Een afspraak maken voor een ander tijdstip is ook mogelijk. "Klanten mogen van De Wijnkaraf en mij verwachten dat ik kies voor kwaliteit tegen een eerlijke prijs met een persoonlijke benadering", aldus Edward van der Werff.

Voor meer informatie: www.dewijnkaraf.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.