Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Weleda-producten in ruil voor foto favo winterrecept

"Nature & More: "Geef onze groente en fruit jouw gezicht!"

De nieuwe online challenge van Nature & More: maak een foto van jezelf met je favoriete winterschotel, waarin een Nature & More product verwerkt is. Stuur hem in, en Nature & More beloont de eerst vijftig inzenders met zeven Weleda gezichtscrème mini's – eveneens op basis van biologische ingrediënten. Eind januari worden de drie leukste inzendingen beloont met een mooi groentekookboek.

Nature & More geeft verse biologische fruit en groente sinds 2004 een gezicht, door het verhaal van de biologische boeren te vertellen op haar website. In de doorlopende #Fruitface sociale mediacampagne worden de rollen omgedraaid: de consument wordt uitgedaagd om zelf een gezicht aan biologische groente en te fruit geven. Elke twee maanden lanceert Nature & More een leuke nieuwe online uitdaging waaraan iedereen kan meedoen en waarmee je Weleda producten en andere prijzen kunt winnen, onder het motto: 'Give our fruit a face & we’ll give your face a treat!'

De regels voor de wedstrijd zijn te vinden op www.natureandmore.com/welkom
Publicatiedatum: