Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bionext benoemt Bavo van den Idsert als directeur

De Raad van Toezicht van Stichting Bionext heeft onlangs Bavo van den Idsert benoemd als directeur. Hij is in mei van start gegaan op interim-basis bij Bionext met als voornaamste opdracht om de nieuwe ketenorganisatie een vliegende start te bezorgen in 2011 en een solide basis te leggen voor 2012.

In beide opdrachten is hij – samen met het team – geslaagd. Bionext staat na ruim een half jaar op de kaart en heeft een stevige verbinding kunnen leggen met alle stakeholders, van boer tot en met winkelondernemer.

De eerste uitdagingen zijn goed opgepakt, zoals het leiding geven in geval van calamiteiten (EHEC et cetera), het verwerven van gerelateerde projecten, het versterken van bestaande projecten en de afstemming van de samenwerkingsstructuur met de ketenpartijen. De verzelfstandiging van de ketenorganisatie heeft vorm gekregen en er ligt een goed gekeurde begroting en jaarplan voor 2012. Ook financieel zijn belangrijke stappen gezet: er is fors bezuinigd op organisatiekosten en de inkomsten konden worden gestabiliseerd waardoor Bionext 2011 positief zal afsluiten. Bionext heeft het vertrouwen van de stakeholders gewonnen en kan daarop voortbouwen in 2012.

De Raad van Toezicht feliciteert Bionext en Bavo met zijn aanstelling. 
Publicatiedatum: