De Halm: Monstermuesli's doorstaan cruciale test goed

De kinderen hebben gesproken: de monstermuesli's en beslist ook de mueslimonsters mogen blijven. Op 14 december jongstleden ontving De Halm maar liefst 26 kinderen. Zij durfden het aan om als eersten hun tanden te zetten in onze nieuwe monstermuesli's en daarover een oordeel te vellen. Nog eens zes kinderen, waarvan er één in België woont, ontvangen één dezer dagen een testkit thuis en zullen vanuit daar oordelen.

Deze dertig gaven daarmee gehoor aan de oproep die De Halm krap twee weken geleden verstuurde. Een zichtbaar vermoeide Rob van den Berg zei overrompeld te zijn door het aantal aanmeldingen en sprak na afloop van de testdag van een 'zeer, zeer geslaagde middag'.

De Halm had elf varianten gemaakt, waaruit deze week de vier nieuwe monstermuesli's gekozen worden. Het oordeel van de kinderen zal de definitieve keuze sterk beïnvloeden.Bron: Nieuwsbrief De Halm

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.