BioAgra Trade Exhibition of Organic Farming

Van 6 tot en met 10 maart 2012 vindt voor het eerst de BioAgra Trade Exhibition of Organic Farming plaats tijdens de 21ste International Agricultural Exhibition AGRA in Bulgarije. Avalon Bulgarije organiseert BioAgra in samenwerking met het Agro-ecologisch Centrum van de Landbouwuniversiteit in Plovdiv. De beurs heeft als doel biologische landbouw te presenteren als een productiesysteem dat respectvol omgaat met milieu en dierenwelzijn en om biologische producten als een gezond alternatief onder de aandacht te brengen.De biologisch voedingsmiddelenmarkt is één van de snelstgroeiende markten ter wereld. Bulgarije heeft de potentie om van biologische landbouw een leidende sector te maken door zijn natuurlijke hulpbronnen, niet-verontreinigde, vruchtbare grond, geschikte klimaatomstandigheden en gunstige wet- en regelgeving.

Belangrijke thema's tijdens BioAgra 2012 zijn:

  • Biologische landbouw en veeteelt
  • Biologische non-food producten
  • Biologische boerderijen
  • Certificeringorganisaties
  • Consultancy
  • NGO's
  • Biologische handel: winkels, hotels, restaurants enzovoorts

BioAgra gaat vergezeld van een uitgebreid business event programma met onder andere een conferentie over 'Marketing of Organic Farming' en een 'Evening of Organic Food', die wordt georganiseerd in samenwerking met de Nederlandse Ambassade in Bulgarije en Avalon Nederland.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.avalon.nl/bioagra-2012.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.