Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

TerraSana actie 'Win Bio-Pakket' op Facebook

Direct contact met de klanten is voor TerraSana altijd een belangrijk punt geweest. Alle orders worden dan ook dagelijks nagebeld door het enthousiaste verkoopteam van TerraSana. Naast de mailings die de winkels krijgen maken zij de winkelier op deze manier attent op acties, nieuwe producten en speciale aanbiedingen. Dit persoonlijk contact wordt door winkeliers erg gewaardeerd.

Vooruitlopend op de nieuwe website van TerraSana die begin volgend jaar gelanceerd wordt, heeft het bedrijf nu ook veelvuldig contact met winkeliers en consumenten via Facebook en Twitter.



TerraSana heeft een actie op Facebook gezet waarbij alle 'likers' kans maken op één van de zes Bio-Pakketten ter waarde van 50 euro. Dit pakket bevat onder andere muesli, heerlijke pesto, drop, wafels, fruitbeleg, Japanse producten, etcetera. Kortom, een heerlijk delicatessenpakket met een breed scala aan biologische producten. Deze actie is onder andere gecommuniceerd in Smaakmakend en De Betere Wereld en via Twitter. De winnaars kunnen begin januari hun pakket op komen halen in een natuurwinkel bij hen in de buurt.

Kijk op www.facebook.com/TerraSana.
Publicatiedatum: