Alchemy Goods komt in actie voor 3FM Serious Request 2011

Alchemy Goods is een bedrijf dat hippe messengertassen, handtassen, rugzakken en portemonnees ontwerpt en produceerd van gebruikte materialen. De materialen van deze producten haalt Alchemy Goods uit een recycling netwerk bestaande uit fietsendealers, stortplaatsen en reclamebedrijven. Alle producten van Alchemy Goods worden lokaal gemaakt in Seattle met de focus op duurzaamheid, kwaliteit en een uitstekende service.

Tijdens de 3FM Serious Request 2011, wordt 20 procent van de omzet van www.alchemygoods.nl geschonken aan Serious Request. 3FM en het Rode Kruis zetten zich elk jaar samen in om een stille ramp onder de aandacht te brengen. 3FM Serious Request 2011 vraagt aandacht voor moeders die geraakt zijn door oorlog- of conflictsituaties. Vanuit het Glazen Huis focust 3FM zich op deze drijvende maar zeer kwetsbare kracht van het gezin. De huidige tussenstand is te vinden op Kominactie1 Iedereen kan een actie opzetten dus doe mee2 en start zelf ook een actie op.


Made Sustained is distributeur van duurzame merken voor de Nederlandse en Belgische markt. Wij zijn altijd opzoek naar duurzame innovatieve oplossingen voor een betere maatschappij. In het assortiment: Lunchskins, Aquatina, KeepCup, Again and A-gain en Alchemy Goods.

Neem voor meer informatie contact op met Sjoerd van der Helm Mob: 06 45371739 of info@madesustained.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.