Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Naturelle is de partner van Makro voor bio-agf

Nu ook biologische groenten en fruit bij Makro

Makro breidt haar agf-assortiment in alle vestigingen uit met biologische groenten en fruit. "Onze klanten kiezen hun boodschappen steeds bewuster. Biologische groenten en fruit spelen goed in op de groeiende behoefte aan gezond en duurzaam leven, en mogen in het complete agf-assortiment waar Makro voor staat dan ook niet meer ontbreken", aldus Bert Schöttelndreier, inkoper agf bij Makro. Naturelle, de biologische tak van The Greenery, is de partner van Makro voor biologische groenten en fruit.


Van links naar rechts: Berry Olsthoorn, Bert Schöttelndreier en Jurgen Mellink

"We zijn nu begonnen met acht biologische producten, en klanten vragen direct al om meer. Ik ben blij dat we de stap naar biologisch hebben genomen, zodat we onze klanten nog beter kunnen bedienen". vertelt Jurgen Mellink, agf-afdelingsmanager bij Makro Amsterdam. Ook horecaklanten van Makro zien steeds vaker de meerwaarde van biologische groenten en fruit in.

Makro kiest bewust voor één partner voor biologische groenten en fruit om continuïteit te waarborgen. "Naast het leveren van biologische groenten en fruit ondersteunen we Makro ook in de communicatie richting alle medewerkers op de agf-afdeling en de klanten. Deze manier van samenwerken zien we als de beste manier om de markt voor biologische groenten en fruit verder te ontwikkelen", vertelt Berry Olsthoorn, Commercieel Manager Naturelle.Makro Nederland heeft in Nederland 17 groothandelvestigingen. De organisatie heeft een food- en non-foodassortiment van meer dan 50.000 artikelen onder één dak. Makro wil het haar klanten nog gemakkelijker maken met een uitgebreid pakket van producten en diensten. Makro biedt werk aan meer dan 5.400 medewerkers. Makro Nederland is onderdeel van METRO Cash & Carry International.

Meer weten over Makro en Naturelle? Kijk op www.makro.nl en www.natuurlijknaturelle.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven