Groene Kerstman doet ook aan Occupy

'Biologisch voor iedereen!' is de strijdlustige kreet van de Groene Kerstman op het bordje naast zijn tent in een weiland tussen de koeien. Kranten en nieuwsprogramma's maken regelmatig melding van de internationale Occupy movement. Deze beweging neemt, net als de internationale Organic movement, steeds grotere vormen aan. Een toenemend aantal mensen vindt gezond en eerlijk voedsel van natuurlijke origine belangrijk en wil deze in alle supermarkten kunnen kopen.

De Groene Kerstman van Bio+ wil zijn stem ook laten horen en doet daarom mee aan Occupy. Zijn doel? Laten zien dat biologisch eten betaalbaar en bereikbaar kan zijn voor iedereen. "Ho Ho Ho Hoe groen kunnen we het samen maken?", aldus de Groene Kerstman. Bekijk de Groene Kerstman Occupy op YouTube.De Groene Kerstman is ambassadeur van de campagne Groene Kerst van Bio+. Een biologisch merk dat in meer dan 2.500 supermarkten verkrijgbaar is. Met de campagne Groene Kerst wil Bio+ consumenten inspireren om juist met Kerst eens voor een groene, duurzame maaltijd te kiezen. De Groene Kerstman van Bio+ zette daarom zijn tent op en bracht vervolgens biologische doperwtensoep in het Occupy tentenkamp in het centrum van Arnhem. Hiermee laat hij zien dat biologisch eten betaalbaar en bereikbaar is voor iedereen, en op elk moment.

Kras & Win Groene Prijzen

Om consumenten te stimuleren een groen kerstdiner te bereiden, zijn diverse Bio+ verpakkingen tot aan Kerst voorzien van een speciale Kras&Win sticker. Met de unieke code maakt men kans op diverse Groene Prijzen zoals een arrangement in het Duurzaamste hotel van Nederland of een pakket boordevol Bio+ producten. Dit jaar maakt men kans op extra prijzen door een Bio+ Kerstrecept te delen op www.degroenekerst.nl.

Bio+

Bio+ biedt met meer dan 300 lekkere biologische producten van natuurlijke komaf een oplossing voor ieder eetmoment. Je vindt Bio+ producten inmiddels al bij meer dan 2.500 supermarkten. De producten van Bio+ zijn gemaakt met respect voor dier, milieu en boer.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven