BioVak: composteren en wormen kweken op het Stadslandbouwplein

Nieuw op het Stadslandbouwplein van de BioVak: milieuvriendelijk composteren van organisch afval en wormen kweken is makkelijk met de composters van Joraform en de wormenbakken van Wormcity.

Geen zin in vieze handen, beluchten, omscheppen en dan nog een lange tijd moeten wachten voordat de compost bruikbaar is? Dit kan ook anders. Bijvoorbeeld door keuken- en tuinafval te reduceren en recyclen tot gezonde compost en daarbij de eigen hoeveelheid afval terugbrengen met 50 procent. En dat in 10-12 weken. Alleen afval toevoegen en de composter ronddraaien. Er zijn geschikte composters voor iedere woon of werkomgeving en iedereen kan er mee omgaan. Geen stinkende groene bak meer, niet meer reinigen, geen vliegen of ander ongedierte.

Eco-Cycle is importeur/distributeur van de Zweedse Joraform composters. De Joraform composters werken volgens het principe van de natuurlijke kringloop, net zo effici├źnt als de natuur zelf, maar dan sneller, schoner en zeer gemakkelijk in gebruik. Er zijn composters, van mechanisch tot volautomatisch, voor zowel particulier als bedrijfsleven (hotels, restaurants, zieken- en verzorgingshuizen, campings, (kinder-)boerderijen enzovoorts). Kortom: de toepassingsmogelijkheden zijn haast onbegrensd.

Voor meer educatieve doeleinden of gewoon omdat het leuk is levert Eco-Cycle ook wormenbakken tegen zeer gunstige prijzen. De wormen verteren het organische afval tot wormen- of vermicompost - een zeer rijke compost. Wormenbakken kunt u overal makkelijk kwijt, ook op een balkon.

Meer weten? Bezoek de website van Eco-Cycle: www.eco-cycle.nl of neem contact op via e-mail: info@eco-cycle.nl of via 072 5722176.

Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.