Dubai loopt warm voor bio-producten

Een hoge ambtenaar in Dubai, Redha Salman, heeft gezegd dat het publiek in Dubai erg graag gezonde voeding en gezondheidsproducten koopt. "Maar let wel: dit zijn enkel vitaminen en voedingsproducten, en geen medicijnen." Dit is volgens hem de reden dat het 'Dubai Municipality' (DM) toeziet op de monitoring van deze producten, en niet het ministerie van Volksgezondheid.

Salman, directeur van 'Public Health and Safety bij DM, benadrukte het belang van biologische producten gedurende de drie dagen durende Middle East Natural and Organic Products-beurs (MENOPE 2011). Deze werd woensdag afgesloten in het Dubau World Trade Centre.

Dr Salem Abdulrahman Al Darmaki, waarnemend ondersecretaris van het ministerie van Volksgezondheid, opende de beurs. Honderd exposanten toonden daar hun producten, dit varieerde van kruiden en specerijen tot allerlei dranken.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.