Door de vraag van de gasten en het succes van de lunch is SoloBio getransformeerd tot een allround restaurant met een vernieuwde lunchkaart en een aantrekkelijke avondkaart. Er wordt een sfeervolle privéruimte gecreëerd voor vergaderingen. Tevens worden de cateringmogelijkheden (alweer door de vraag) uitgebreid en hebben bedrijven de mogelijkheid om maandag en dinsdag het restaurant af te huren voor vergaderingen en bijeenkomsten met een groen tintje.
Drie weken geleden liep Ruben Koopman, topkok en voormalig souschef van het bekende 3-sterrenrestaurant de Librije, SoloBio binnen. Ruben was aangenaam verrast en verloor zijn hart aan SoloBio, de inrichting, de filosofie en de de boodschap achter het SoloBioconcept. Ruben Koopman zal tijdelijk zijn naam en kookkunsten aan het SoloBiokeukenteam verbinden! Onno Galjaard, de SoloBio chef, en Ruben Koopman werken momenteel nauw samen en dat heeft geresulteerd in een nieuw restaurant concept en een fantastische nieuwe kaart. Eenvoudig, eerlijk, heerlijk en versassend.
"Nog steeds hebben wij de lekkerste appeltaart en broodjes van Zeist, nog steeds is SoloBio 100 procent biologisch, maar SoloBio is nu een volwassen dinerrestaurant waar u kunt genieten van de mooie smaken en beste ingrediënten", licht Pieter Hofland toe. "Kortom, voldoende reden om SoloBio te bezoeken voor een smakelijke lunch of een fantastisch diner bij deze bijzondere culinaire bio-familie."
Kom eerste kerstdag genieten van het vijfgangendiner SoloBio 'nieuwe-stijl' (alleen reserveren).
Ma & di: gesloten
wo - za: 11:00 uur - 16:00 uur
do -za: 18:00 uur - 21:00 uur (keuken)
zo: 13:00 uur - 20:00 uur
Voor meer informatie: www.solobio.nl en klik hier om de filosofie van SoloBio te lezen.

Abonneren
Vacatures
- Financieel Administratief Medewerker
- ICT / Masterdata medewerker
- Medewerker Beleidsuitvoering & Ondersteuning
- Product Manager Glasgroenten
- Jr. Product Manager Glasgroenten
- Teeltspecialist
- Manager Dienstverlening
- (junior/aankomend) Sales Manager
- Teeltspecialist Flower Trials & Home Garden
- Commercieel Directeur
SoloBio wordt volwassen biologisch dinerrestaurant
3-sterrenkok versterkt SoloBio-keukenteam
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-11-20 "Chefs waarderen de frisse smaak en de biologische herkomst"
- 2023-11-14 Negenentwintigste Anne&Max geopend in Nijmegen
- 2023-11-10 Basisschoolleerlingen verrast met biologisch ontbijt
- 2023-11-09 Makro Nederland 'technisch failliet' door megaverlies
- 2023-11-06 Fotoreportage Organic Foodfair ter ere van 30-jarig bestaan BD-Totaal
- 2023-10-31 Naturland promoot biologisch met foodtruck
- 2023-10-27 De Nieuwe Winkel opnieuw uitgeroepen tot beste groentenrestaurant ter wereld
- 2023-10-10 EKO-goud voor SLA Amersfoort
- 2023-10-03 Chef Estée Strooker geeft klassieke gerechten een rode bieten-twist in pop-up Bar Bietstro
- 2023-09-20 EKO-restaurants pakken prijzen bij Gaia Green Awards
- 2023-09-19 Nederlanders besteden recordbedrag aan consumptie buitenshuis
- 2023-08-31 Met de boer aan tafel bij The Harvest
- 2023-08-21 Werkspoorcafé De Leckere overgenomen door speciaalbiercafé De Proefzaak
- 2023-08-08 "Het maakt mij niet uit of ik voor 50 of 500 man kook"
- 2023-08-07 Raamsticker vertelt consument waar hij welkom is met eigen beker en bakje
- 2023-07-17 "Gemaakt van citroenen die een klein deukje hebben"