SoloBio wordt volwassen biologisch dinerrestaurant

3-sterrenkok versterkt SoloBio-keukenteam

Door de vraag van de gasten en het succes van de lunch is SoloBio getransformeerd tot een allround restaurant met een vernieuwde lunchkaart en een aantrekkelijke avondkaart. Er wordt een sfeervolle privéruimte gecreëerd voor vergaderingen. Tevens worden de cateringmogelijkheden (alweer door de vraag) uitgebreid en hebben bedrijven de mogelijkheid om maandag en dinsdag het restaurant af te huren voor vergaderingen en bijeenkomsten met een groen tintje.

Drie weken geleden liep Ruben Koopman, topkok en voormalig souschef van het bekende 3-sterrenrestaurant de Librije, SoloBio binnen. Ruben was aangenaam verrast en verloor zijn hart aan SoloBio, de inrichting, de filosofie en de de boodschap achter het SoloBioconcept. Ruben Koopman zal tijdelijk zijn naam en kookkunsten aan het SoloBiokeukenteam verbinden! Onno Galjaard, de SoloBio chef, en Ruben Koopman werken momenteel nauw samen en dat heeft geresulteerd in een nieuw restaurant concept en een fantastische nieuwe kaart. Eenvoudig, eerlijk, heerlijk en versassend.

"Nog steeds hebben wij de lekkerste appeltaart en broodjes van Zeist, nog steeds is SoloBio 100 procent biologisch, maar SoloBio is nu een volwassen dinerrestaurant waar u kunt genieten van de mooie smaken en beste ingrediënten", licht Pieter Hofland toe. "Kortom, voldoende reden om SoloBio te bezoeken voor een smakelijke lunch of een fantastisch diner bij deze bijzondere culinaire bio-familie."

Kom eerste kerstdag genieten van het vijfgangendiner SoloBio 'nieuwe-stijl' (alleen reserveren).

Ma & di: gesloten
wo - za: 11:00 uur - 16:00 uur
do -za: 18:00 uur - 21:00 uur (keuken)
zo: 13:00 uur - 20:00 uur

Voor meer informatie: www.solobio.nl en klik hier om de filosofie van SoloBio te lezen.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven