3-sterrenkok versterkt SoloBio-keukenteam
Drie weken geleden liep Ruben Koopman, topkok en voormalig souschef van het bekende 3-sterrenrestaurant de Librije, SoloBio binnen. Ruben was aangenaam verrast en verloor zijn hart aan SoloBio, de inrichting, de filosofie en de de boodschap achter het SoloBioconcept. Ruben Koopman zal tijdelijk zijn naam en kookkunsten aan het SoloBiokeukenteam verbinden! Onno Galjaard, de SoloBio chef, en Ruben Koopman werken momenteel nauw samen en dat heeft geresulteerd in een nieuw restaurant concept en een fantastische nieuwe kaart. Eenvoudig, eerlijk, heerlijk en versassend.
"Nog steeds hebben wij de lekkerste appeltaart en broodjes van Zeist, nog steeds is SoloBio 100 procent biologisch, maar SoloBio is nu een volwassen dinerrestaurant waar u kunt genieten van de mooie smaken en beste ingrediënten", licht Pieter Hofland toe. "Kortom, voldoende reden om SoloBio te bezoeken voor een smakelijke lunch of een fantastisch diner bij deze bijzondere culinaire bio-familie."
Kom eerste kerstdag genieten van het vijfgangendiner SoloBio 'nieuwe-stijl' (alleen reserveren).
Ma & di: gesloten
wo - za: 11:00 uur - 16:00 uur
do -za: 18:00 uur - 21:00 uur (keuken)
zo: 13:00 uur - 20:00 uur
Voor meer informatie: www.solobio.nl en klik hier om de filosofie van SoloBio te lezen.