Steunt 3FM Serious Request

Kerst met Puur Noord Nederland

De Puur Noord Nederland Kerstfolder ligt in de winkels. De folder biedt de consument de gelegenheid hun Noord-Nederlandse vis en Puur Noord Nederland vlees te bestellen voor Kerst. Het Puur Noord Nederland vlees komt van De Oorsprong in Noordlaren. De Oorsprong levert vlees van eigen runderen, schapen, varkens en kippen. De dieren lopen rond de boerderij en in de natuurgebieden van de Drentsche Aa en bij het Zuidlaardermeer.

Ook voor de visliefhebber zijn er genoeg mogelijkheden voor een duurzaam en regionaal visgerecht voor Kerst. Hiervoor werkt Puur Noord Nederland samen met de Goede Vissers. Goede vis gaat niet alleen over de soort vis die je vangt, maar ook hoe het gevangen wordt en in welk seizoen. Door het plaatsen van een voorbestelling weten de producenten waar ze op kunnen rekenen. Dit betekent dat er niet onnodig dieren worden geslacht of gevangen. Dit is een goede en duurzame gedachte.

Voor elk ingevuld voorbestelformulier uit de Kerstfolder, doneert Puur Noord Nederland 1 euro aan 3FM Serious Request (www.seriousrequest.3fm.nl). Serious Request is de jaarlijkse actie van Radio 3FM in samenwerking met het Rode Kruis waarbij 3 dj's een aantal in Het Glazen Huis doorbrengen om geld in te zamelen voor een stille ramp. Dit jaar vragen 3FM Serious Request en het Rode Kruis aandacht voor moeders die geraakt zijn door oorlog- of conflictsituaties.

De consument draagt met het invullen van het voorbestelformulier niet alleen een steentje bij aan de Serious Request actie, maar is zo ook verzekerd van een heerlijk kerstdiner met bijvoorbeeld de handgeraapte waddenoesters of een lamsbout in kruidenhooi.

Puur Noord Nederland is het merk van De Zaai-Ster voor regionale biologische producten. Voor meer informatie: www.puurnoordnederland.nl en www.zaai-ster.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven