Enthousiaste reacties op nieuwe lijn 'Doe 't lekker zelf!' van De Peuleschil

De eerste bestellingen van de nieuwe reeks biologische 'Doe 't lekker zelf!' kiemzaden van Kiemerij De Peuleschil zijn inmiddels de deur uit, en de reacties zijn zeer enthousiast. Nog niet alle van de ongeveer 20 soorten worden door de groothandel besteld, maar de winkelier weet in elk geval dat De Peuleschil elke gewenste kiemzaadsoort kan leveren. Dit is mogelijk omdat er is gekozen voor een neutraal zakje waarbij het venster zorgt voor het onderscheid (het zaad is zichtbaar) en de variabelen op de sluitsticker worden geprint.

Ook bestaat de mogelijkheid om de zaden via de webwinkel van De Peuleschil te bestellen.Hieronder 5 redenen waarom het volgens De Peuleschil verstandig is om juist kiemzaden van de professionele kiemer te gebruiken:
  • Het zaad wordt in grote hoeveelheden ingekocht, waardoor de prijs scherp gehouden kan worden;
  • Er is een snelle doorloop, waardoor het zaad steeds van de meest verse oogst is;
  • Omdat de meeste zaden ook gebruikt worden voor de verse kiemen, is er constant zicht op de kiemkracht en dergelijke;
  • Doordat alle zaden meeliften op het strenge analyse-regime, is de thuiskiemer verzekerd van pathogeen-vrij zaad. De meeste zaden zijn bij inkoop al voorzien van analyserapporten, maar omdat het moeilijk is droog zaad te onderzoeken wordt van alle zaden nog een testkweek opgezet, en het lekwater daarvan wordt ook nog eens onderzocht op ehec en salmonella;
  • De consument kan bij De Peuleschil altijd terecht voor een goed (kiem)advies. Ze kan bogen op bijna 30 jaar (thuis)kiemervaring.
Klik hier voor meer informatie over De Peuleschil.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.