Kookatelier De Tafel van Kostelijk organiseert op zondag 11 december voor de tweede keer een biologisch vegetarisch eetcafé. Ditmaal in de grote eetkeuken van De Vuurtoren aan de Blokzijlerweg 15 in Marknesse.
Chef Edith Kostelijk bereidt drie gangen met winterse gerechten van biologische groenten en fruit uit de polder. De informele maaltijd start om 17:00 uur. Ook kinderen zijn van harte welkom. Er kan worden deelgenomen voor tien euro per persoon, maar extra donaties naar draagkracht zijn gewenst; de volledige opbrengst van het café wordt besteed aan ontwikkelingshulp in Indonesië.
Vooraf reserveren is noodzakelijk en kan tot en met vrijdag 9 december via info@kostelijk.nu of 06-49030026. Het aantal plaatsen is beperkt.
Bron: Flevopost
Abonneren
Vacatures
Reserveren tot en met 9 december
Bio-diner voor goed doel in Marknesse
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-09-20 EKO-restaurants pakken prijzen bij Gaia Green Awards
- 2023-09-19 Nederlanders besteden recordbedrag aan consumptie buitenshuis
- 2023-08-31 Met de boer aan tafel bij The Harvest
- 2023-08-21 Werkspoorcafé De Leckere overgenomen door speciaalbiercafé De Proefzaak
- 2023-08-08 "Het maakt mij niet uit of ik voor 50 of 500 man kook"
- 2023-08-07 Raamsticker vertelt consument waar hij welkom is met eigen beker en bakje
- 2023-07-17 "Gemaakt van citroenen die een klein deukje hebben"
- 2023-07-10 Finalisten achtste editie Gaia Green Awards bekendgemaakt
- 2023-06-28 Cateraar start pilot met true pricing
- 2023-06-15 Horecazaak met mooiste terras van Schoten heeft nieuwe uitbater: bierarchitect Paul serveert alleen bio in Vordenstein
- 2023-06-06 Nu ook biologische fairtrade stroopwafeltjes voor bij de koffie of thee
- 2023-05-12 Ziekenhuis AZ Zeno geeft bio-voeding aan de patiënten
- 2023-05-11 Hotelketen Bilderberg: alle 125 ontbijtproducten gescreend en verduurzaamd
- 2023-05-05 Tweesterrenchef Bas van Kranen: "Biologische groenten zijn zoveel lekkerder, echt bizar"
- 2023-05-03 Nieuw Mos eetcafé wordt biologische saladebar SLA
- 2023-04-25 Eerste biologische en vega lunchroom van Dordrecht gaat sluiten
- 2023-04-24 Chef-kok Wander Alblas laat gasten zelf kip slachten
- 2023-04-20 Duitsland: nieuwe regels voor etikettering bio-producten in restaurants en kantines
- 2023-04-18 Nieuwe biologische koekjesmix voor naast de koffie of thee
- 2023-04-18 Smaakvolle start voor pilot 'Meer bio in de horeca'