Kenniscentrum duurzaam ondernemen kleinbedrijf geopend

Tijdens een drukbezochte duurzaamheidbeurs is op 30 november het virtuele kenniscentrum duurzame bedrijfsvoering voor de kleine onderneming geopend door wethouder Geert Horst van Nijkerk. Door middel van het duurzaamheidsetiket testen ondernemers online welke verbeteringen ze kunnen doorvoeren in de bedrijfsvoering. Het kenniscentrum biedt daarvoor tips, voorbeeldverhalen en idee├źn.

E-Energy Market eerste samenwerkingspartner

Erik Groen van E-Energy Market tekende het eerste samenwerkingscontract. E-Energy Market brengt vraag en aanbod voor bioenergie bij elkaar en geeft gratis credits aan bedrijven met het duurzaamheidsetiket. Het is een voorbeeld wat ondernemers in het virtuele kenniscentrum kunnen vinden. N niet alleen statische voorlichting halen, maar filmpjes over innovatieve producten en links volgen naar producten en diensten die de bedrijfsvoering verbeteren. Het kenniscentrum zoekt meer samenwerkingspartners die een product bieden waar kleine ondernemers hun voordeel mee doen op het gebied van verduurzaming.

Duurzaamheidsetiket helpt kleine ondernemers bedrijfsvoering te verduurzamen

De online vragenlijst geeft snel, kosteloos en gemakkelijk inzicht in hoe duurzaam u onderneemt. Komt u ook in aanmerking voor het etiket? Dan kunt u ervoor kiezen om dit te uiten met het duurzaamheidsetiket logo. Hiermee geeft u aan dat u een duurzame bedrijfsvoering heeft. Komt u nog niet in aanmerking? Bezoekt dan het kenniscentrum en leer welke stappen u moet nemen om wel voor het etiket in aanmerking te komen.


Over het duurzaamheidsetiket

Het beeldmerk van duurzaamheidsetiket laat aan de buitenwereld zien dat uw organisatie duurzaam en verantwoord onderneemt. Duurzaamheidsetiket richt zich op zes thema's, gebaseerd op de principes van people, planet en profit: milieubewust, zuinig met energie, kosteneffici├źnt, maatschappelijk betrokken, concreet bezig en een voorbeeld voor anderen. Wilt u ook tonen dat u goed bezig bent? Kijk dan op www.duurzaamheidsetiket.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven