Eco Webshop van het jaar 2011: watMooi.nl

Fair fashion-webshop watMooi is verkozen tot Eco Webshop van het jaar 2011. De webshop kreeg de meeste stemmen van de bezoekers van EcoGoodies. "Op EcoGoodies zijn de leukste eco webshops van Nederland verzameld, dus we zijn er heel trots op dat we door de bezoekers van EcoGoodies zijn verkozen tot Eco Webshop van het jaar", reageert Joke Bom, eigenares van watMooi.

Leukste eco-webshop

Als grootste groene kledingwebshop van Nederland was watMooi een van de favorieten voor de prijs. "De naam zegt het al, de kracht van watMooi zit in de mooie eerlijke kleding die op een leuke manier gepresenteerd wordt. Daarmee zijn ze al jaren koploper online en maken ze duurzame kleding hip en fashionable", aldus Heleen Heezen van EcoGoodies.

Twintig genomineerde webshops streden om de eer om zich Eco Webshop van het jaar te mogen noemen. De tweede plaats is behaald door BabyNatura.nl, webshop GaafHergebruik.nl verdient een derde plaats.

Over de wedstrijd

EcoGoodies organiseerde dit jaar voor het eerst de Eco Webshop van het jaar verkiezing. EcoGoodies wil hiermee extra aandacht geven aan duurzamer consumeren en laten zien dat dit leuk en hip is, en betrekt daarbij haar eigen bezoekers. De verkiezing ging in oktober dit jaar van start met een open nominatieronde waarbij iedereen zijn favoriete duurzame webwinkel kon nomineren. Op 1 november zijn vervolgens de twintig finalisten bekendgemaakt. In totaal werd er meer dan 5.000 keer gestemd.


Over EcoGoodies

Bij EcoGoodies.nl vind je een overzicht van de leukste duurzame en fairtrade webwinkels online, van biologische babykleren tot energiebesparende gadgets, en van recyclebare schoenen tot de nieuwste duurzame mode. EcoGoodies selecteert alleen de beste webshops die een 100 procent duurzaam assortiment voeren. Voor iedereen die een groen cadeau willen geven introduceerde EcoGoodies de EcoKadobon: een online cadeaubon die kan worden ingewisseld bij deelnemende duurzame webwinkels.

Klik hier om een kijkje te nemen in de winnende webshop.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.