Culinaire Kerstproeverij in Restaurant Groenland

Op zondag 11 december organiseert Restaurant Groenland in samenwerking met Smaragd Wijnen een Culinaire Kerstproeverij.

De wijnen van Smaragd zijn biologisch gecertificeerd of op natuurzuivere wijze geproduceerd en de kerstmenusuggesties uiteraard van biologische kwaliteit zoals men van Groenland is gewend. Er worden live zes kerstgerechten in miniatuur gekookt. En Erik Beek van Illimani laat zijn eigen geïmporteerde Inca-koffie proeven.

Er zal een ruime selectie van twintig open wijnen te proeven zijn. Martijn Verkerk, eigenaar van Smaragd Wijnen, en tevens Beste Sommelier van Nederland 2010/2011, staat deze middag voor de gasten klaar.

Ook worden twee workshops gegeven door topsommeliers Adrian Zarzo en Jan-Willen van der Hek.

Bekijk de flyer met alle informatie.
 

Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven