Illustreert het nieuwe biologisch keurmerk

Sterrendiner: 12 koks koken 12-12 een twaalfgangendiner

Verse biologische ingrediënten zijn de basis voor een heel bijzonder diner. Op 12-12 koken 12 koks van Green Cook een twaalfgangen-amusediner. Niet helemaal toevallig omdat er twaalf sterren in het nieuwe keurmerk voor biologische producten zitten.

Het Sterrendiner wordt verzorgd door twaalf chef-koks die samenwerken in het Green Cook project. De twaalf Green Cooks hebben hun tanden gezet in een probleem dat voor iedereen herkenbaar is, maar toch lastig op te lossen: voedselverspilling. Ook andere duurzaamheidsvraagstukken komen aan bod. De chef-koks kijken kritisch naar hun eigen bedrijf en treden op als ambassadeurs voor duurzaam genieten. Ze ondersteunen collega's om ook een voortrekkersrol te nemen om de horeca, bedrijfsrestaurants en keuken van verzorgingsinstellingen duurzamer te maken.

De echte kookliefhebbers kunnen het Sterrendiner meemaken. Green Cook vraagt hun om een recept op basis van biologische ingrediënten in te sturen. De 12 beste inzendingen mogen op 12-12 naar Den Haag komen, aftrap om 17:00 uur. De Green Cooks vormen de jury. De twaalf creatiefste inzendingen krijgen een boodschappenpakket van de Groene Kerstman.

De recepten moeten voor 7 december 2011 ingestuurd worden. Dit kan via sterrendiner@proefdeaandacht.nl.

Klik hier voor meer informatie over het Sterrendiner.

Bron: Proef de aandacht

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.