Thee krijgt hoofdrol in nieuw horeca-concept

Wessanen Benelux opent vijfde GooodyFooods-winkel

Wessanen Benelux opent vandaag samen met de ondernemers Willemien en
Stephan Blankenaauw in Apeldoorn de vijfde vestiging van GooodyFooods. Naast een uitgebreid assortiment biologische producten, biedt deze vestiging een nieuw horeca-concept waarin thee een hoofdrol speelt. Met de formule GooodyFooods speelt Wessanen Benelux, de grootste leverancier van biologische voeding in de Benelux, in op de snelgroeiende belangstelling voor duurzaam geproduceerd, gezond en lekker eten bij een breed publiek.GooodyFooods Apeldoorn beschikt met een assortiment van ruim 6.000 producten over een zeer ruime keuze aan 100 procent biologische producten. Nieuw is het GooodyCafé met 35 zitplaatsen. Dit is een verdere stap in de ontwikkeling van de GooodyFooods-formule waarin Wessanen Benelux de kracht van een speciaalzaak combineert met de gemakken van een supermarkt en de gastvrijheid, sfeer en verleiding van horeca. Duurzaam boodschappen doen, wordt bij GooodyFooods leuk en inspirerend.

Teapuccino, Chai Latte, winter Smootea, teacake van groene thee

In het GooodyCafé in Apeldoorn is een speciale rol weggelegd voor thee en de beleving rondom thee. De klant heeft in het GooodyCafé de keuze uit vele varianten van verse thee, tea specials en verrassende foodrecepten met thee.Jeremy Deacon, Managing Director Wessanen Benelux is enthousiast over dit nieuwe horecaconcept: "Thee is bezig aan een nieuwe opmars. Terecht, want je kunt er heel veel mee doen. Om dat te laten zien, hebben we de eerste vrouwelijke theesommelier van Nederland, Kasia Vermaire, gevraagd speciaal voor GooodyFooods een aantal unieke specialteas en foodrecepten met thee te ontwikkelen, zoals Teapuccino, Chai Latte, winter Smootea en een teacake van groene thee. Ware smaaksensaties waar we trots op zijn. Natuurlijk is er in het GooodyCafé naast thee ook volop keuze in verse slow juices, heerlijke biologische koffie, gebak, broodjes, salades etc. Allemaal 100 procent biologisch en 100 procent vers bereid."

Verseilanden met groenten, kazen, vlees en kant-en-klaar

GooodyFooods mikt op de groeiende groep mensen die bewust omgaat met voeding, maar geen concessies wil doen aan smaak, kwaliteit of productuitstraling. De klant weet zeker dat wat hij bij GooodyFooods koopt, goed is in de breedste zin van het woord: gegarandeerd biologisch, waar mogelijk fairtrade of Demeter en zoveel mogelijk van dichtbij. En in een winkelomgeving waar boodschappen doen vooral ook leuk en inspirerend is. Een goed voorbeeld hiervan is de presentatie van groenten, kazen, vlees en kant-en-klaar producten op aantrekkelijke verseilanden. Net als de presentatie van het grootste biologische wijnassortiment die de consument vindt in de wijnhoek.De GooodyFooods-winkel in Apeldoorn is gevestigd aan de Hofstraat 117c en wordt geleid door Willemien en Stephan Blankenaauw.

Er zijn al GooodyFooods-vestigingen in Almere, Hilversum, Zwolle en Zaandam. Deze nieuwe vestiging is de volgende stap in het streven van Wessanen Benelux naar een landelijke dekking voor GooodyFooods binnen twee jaar.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.