Runt Natuurwinkel De Bilt en EkoPlaza Bilthoven

Jan Peter Oosterloo wint Biltse Ondernemersprijs

Jan Peter Oosterloo heeft woensdag de Biltse Ondernemersprijs 2011 in de wacht gesleept. Hij runt Natuurwinkel De Bilt en in oktober heeft hij EkoPlaza Bilthoven geopend."De Natuurwinkel De Bilt is natuurlijk al heel lang een belangrijke onderneming voor gemeente De Bilt, maar nu hij dit jaar ook nog in Bilthoven een EkoPlaza heeft geopend, is hij helemaal waardevol voor de gemeente", licht Arnoud van den Heuvel toe. Hij is bedrijfsleider van natuurwinkel De Bilt.

"Omdat hij zelf ziek op bed lag, mochten mochten Hilde Kleynjan van EkoPlaza en ik de prijs in ontvangst nemen. We zijn erg blij met deze erkenning!"

Klik hier om de reportage van Biojournaal bij EkoPlaza Bilthoven te bekijken.De jury over Natuurwinkel/EkoPlaza: "Een gedreven en maatschappelijk bewuste Jan Peter Oosterloo opende recentelijk een prachtige biologische supermarkt, EkoPlaza, in Bilthoven. Dit als voortzetting, in een nieuwe jas, van de bestaande Natuurwinkel op de Hessenweg in De Bilt. Met een goed gevoel voor maatschappelijke ontwikkeling, veranderende markt en consument voorkeuren, blies hij het stof van de oude reformzaak en gaf daarmee een belangrijke impuls aan de Julianalaan."

De prijs werd dit jaar voor de derde keer uitgereikt. Met de verkiezing, georganiseerd door de gemeente De Bilt in nauwe samenwerking met de Lions Club- De Bilt Bilthoven en De Biltse Ondernemers Federatie, willen de betrokken organisaties Bilts ondernemerschap extra stimuleren op verschillende terreinen.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven