Poespas.com: Nieuwe webwinkel met bio-babykledingcollectie

De Nederlandse privatelabelfabrikant Marco BV is een consumentenwebwinkel voor (biologische) baby-, peuter- en kinderkleding en accessoires gestart. Op Poespas.com zijn Nijntje en Moomin te koop en het eigen label Poespas.

Familiebedrijf Marco BV produceert al ruim 40 jaar baby en kinderkleding voor het grootwinkelbedrijf in binnen- en buitenland. Voor het eerst richt de firma zich rechtstreeks op de consument met een eigen webshop www.poespas.com.

Poespas

Op Poespas.com biedt de firma verschillende baby- en kinderlabels, om te beginnen het merk Poespas. Het gaat hier om een zachte en verantwoorde babycollectie van 100 procent biologische katoen. Rob Blokhuis van Marco BV vertelt: "Een eigen merk was altijd al wel een wens. We leggen hierin een stukje creativiteit die we, in deze voor de textielbranche moeilijke tijd, minder bij onze private labelklanten kwijt kunnen. Met onze 100 procent organische katoen collectie spelen we bovendien in op de vraag naar 100 procent natuurlijke babyartikelen, waaraan geen chemische bestrijdingsmiddelen te pas zijn gekomen en waarbij uitsluitend natuurlijke verfstoffen zijn gebruikt."Bron: Bengels

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven