"Udea ondernam meteen actie"

Bilthoven enorm enthousiast over komst EkoPlaza

Tholen - Donderdag 27 oktober heeft EkoPlaza Bilhoven haar deuren geopend. Klanten reageren enthousiast op de nieuwe bio-supermarkt. "Verbijsterend veel mensen gaven aan erg blij te zijn dat de winkel er gekomen is", vertelt Jan Peter Oosterloo, die de winkel aan de Julianalaan 35 runt.In de eerste week is volgens hem een geweldige omzet gedraaid. "Van wel meer dan 30.000 euro. In de tweede week was dit 22.500 euro." Er was duidelijk behoefte aan een biologische supermarkt in Bilthoven. Dit blijkt ook uit de reacties van de klanten. "Het dorp schreeuwde om een overzichtelijke winkel met bio-producten. Een veelgehoorde quote is: "Nadat meneer IJf hier tien jaar geleden weg is gegaan, hebben we nooit meer een dergelijke winkel gehad.’ Dat zegt volgens mij genoeg."Jan Peter is jarenlang op zoek geweest naar een geschikt pand, van tussen de 400 en 500 vierkante meter. In De Bilt was zo'n pand niet te vinden, daarom besloot hij in een wat wijdere omgeving te gaan zoeken. De winkelier is enorm blij met de nieuwe winkel op deze locatie. "De Bilt en Bilthoven zijn echt twee heel verschillende kernen." Jan Peter weet dit omdat hij ook een Natuurwinkel in De Bilt runt. "Daar merkte ik al op dat een derde van mijn klanten uit Bilthoven afkomstig was."


Geen Natuurwinkel of GooodyFooods

In eerste instantie wilde hij verder met Natudis, maar wilde er geen kopie van de winkel in De Bilt bij. Het nieuwe concept GooodyFooods was een serieuze optie. "Een winkeloppervlakte van 330 vierkante meter bleek daarvoor helaas te klein." Bij toeval kwam hij in de EkoPlaza Rotterdam terecht en was meteen verkocht. Hij vond het een mooie winkel en een sterk concept. Toen Jan Peter daarover met Udea belde ondernamen zij meteen actie. "Ik belde ze maandag, en dinsdag zaten we al met elkaar om de tafel."Hij is erg tevreden met zijn keuze. "Deze formule is voortdurend in ontwikkeling. EkoPlaza is een sterk, ondernemend en vernieuwend winkelconcept. Udea is erg ondernemend, en bij de tijd." Het concept bevalt hem zelfs zo goed dat de winkel in De Bilt ook over zal gaan op EkoPlaza.

EkoPlaza Bilthoven is maandag tot en met donderdag van 8:30 uur tot 19:00 uur geopend en op vrijdag tot 21:00 uur. 's Zaterdags sluit de winkel om 17:00 uur. In de aanloop naar de opening merkte Jan Peter dat er behoefte was aan ruimere openingstijden dan 18:00 uur. "Daarom heb ik besloten om dit uit te proberen."


Ondernemer van het jaar

De opening van zijn tweede natuurvoedingswinkel heeft Jan Peter zelfs een nominatie opgeleverd voor de Biltse ondernemer van het jaar. Hij denkt zeker kans te maken. "Dit baseer ik op de reacties na de opening."

Voor meer informatie:

Jan Peter Oosterloo
EkoPlaza Bilthoven
Julianalaan 35
3722 GD Bilthoven
info@ekoplazabilthoven.nl
www.ekoplazabilthoven.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.