Eerlijk Winkelen Route in Nijmegen officieel gelanceerd

Op zaterdag 26 november vond de officiële lancering plaats van de EerlijkWinkelen route in Nijmegen. Stichting EerlijkWinkelen wil eerlijk en duurzaam winkelen onder de aandacht brengen bij het grote publiek.

De gekozen winkels, alle in het centrum van Nijmegen, verkopen fairtrade producten, biologische producten of vintage (in sommige winkels is het en-en). De eerste route werd op 26 november om 12 uur overhandigd aan wethouder Jan van der Meer in Het Groene Hert (Burchtstraat 126).

Stoet eerlijke bananen, Stoere Vrouwen en stadsomroeper

Ná het officiële moment trok er een stoet door de stad van eerlijke bananen, een eerlijke ananas, een Tony Chocolonely (chocolade)reep, Stoere Vrouwen, studenten van de Rank a Brand Academie en de stadsomroeper. Deze groep mensen trok langs de 24 deelnemende winkels om daar de routes te overhandigen aan de winkelier en het glas te heffen. Onderweg deelden zij de EerlijkWinkelen-routes uit aan het winkelend publiek.

Bron: Eerlijkwinkelen

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.