Piraat, kat of prinses met 100 procent natuurlijke kinderschmink

Nieuw bij TerraSana: SANTE Kinderschmink

SANTE Natuurcosmetica brengt kleur in je leven. De eerste kinderschmink met de kwaliteit van natuurlijke cosmetica is nu beschikbaar om op een eenvoudige manier de prachtigste ontwerpen tevoorschijn te toveren op elk gezicht.

Deze gezichtverf is in het bijzonder zacht voor de kinderhuid door de biologisch geteelde plantaardige oliën. Een piraat, kat of prinses; kinderen houden van het uitproberen van nieuwe personages. Met de nieuwe SANTE kinderschmink kan men eenvoudig dierengezichten schilderen of andere decoratieve en fantasierijke ontwerpen maken.

SANTE biedt het perfecte kleurenpalet en de benodigde accessoires voor zowel jonge als oude 'meesters van vermomming'. De natuurlijke cosmeticakleuren zijn allemaal NaTrue-en BDIH-gecertificeerd en zijn ideaal voor de tere en gevoelige huid van een kind. Door de biologisch gecertificeerd samenstelling en ingrediënten kan de huid blijven ademen nadat de gezichtverf is toegebracht. Alle synthetische kleurstoffen, parfums en conserveringsmiddelen, maar ook minerale en siliconen oliën, zijn geëlimineerd uit het productieproces.


De SANTE kinderschminkset bevat heldere en mooie verf gebaseerd op natuurlijke olie in handige potjes en houten potloden. Alle gezichtverf kan eenvoudig worden afgespoeld met water. De zes gezichtverfpotloden zijn een ideale keuze voor beginnende 'kunstenaars'. Met een minimale inspanning verschijnen de eerste grote lijnen van uw gekozen ontwerp. De potloden zijn er in wit, geel, rood, blauw, groen en zwart - de juiste basis van elke look.

Er zijn acht potten gezichtsverf, verkrijgbaar in wit, geel, rood, blauw, groen, zwart, sprankelend zilver en glinsterend goud. Een grappige giraffe, een gouden prinses of een roze panter? Alles komt tot leven met een kleine polsbeweging.

Daarnaast bevat de set een puntenslijper, een spons en penselen om de perfecte look te creëren. Zowel de mooie en brede penselen zijn nuttig voor artistieke details, terwijl met de spons grotere delen gekleurd kunnen worden.

Een boekje legt de technieken uit van het schminken en vergemakkelijkt de toepassing. De schminkpotloden en de potjes gezichtverf worden ook apart verkocht, wat betekent dat men gemakkelijk aanvullingen kan kopen om de set weer compleet te maken.


De set bevat de volgende producten:

  • alle kinderschminkpotloden (6)
  • alle gezichtverf in potten (8)
  • fijn penseel
  • een brede penseel
  • sponsje
  • puntenslijper
  • instructieboekje

De kinderschminkpotloden en potjes zijn ook los verkrijgbaar en worden gepresenteerd in vrolijke display.

Adviesverkoopprijzen
  • complete set 39,95 euro
  • gezichtverfpotloden per stuk 3,49 euro
  • gezichtverfpotjes per stuk 3,99 euro

Waar verkrijgbaar

SANTE Natuurcosmetica is verkrijgbaar in natuurlijkvoedings- en natuurcosmeticawinkels, evenals in geselecteerde drogisterijen en reformwinkels en diverse webwinkels.

Het SANTE merk

De frisse, eenvoudige en complete range van SANTE Natuurcosmetica houdt zich aan de strenge criteria gebruikt om te definiëren wat 'gecertificeerd natuurlijke cosmetica op basis van de BDIH' • Alle producten zijn gemaakt in overeenstemming zijn met uitgebreide kwaliteitscriteria en met respect voor de milieu en dieren • SANTE Natuurcosmetica producten zijn vrij van synthetische kleurstoffen, geurstoffen, siliconen oliën, PEG verbindingen, paraffine en andere petrochemische producten • SANTE maakt geen gebruik van afgeleide producten van dode gewervelde dieren.

Distributie in de Benelux door TerraSana B.V.

TerraSana BV is sinds 1979 distributeur, producent en merkenleverancier van biologische producten. De producten van TerraSana worden zorgvuldig geselecteerd op basis van biocertificering, duurzaamheid en ambachtelijke kwaliteit. TerraSana streeft in alles naar evenwicht. Tussen productie en consumptie, tussen duurzaamheid en comfort en, uiteindelijk, tussen mens en natuur.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@terrasana.nl of zie www.santecosmetica.nl.

Volg SANTE op Twitter/Facebook. Of bekijk dit filmpje op YouTube.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven