Organic Haus opent eerste winkel van natuurvoedingsketen in Gujarat (India)

Entrack Organic Haus, een in Rajkot (India) gevestigd bedrijf, heeft donderdag 24 november de eerste op biologisch gefocuste winkel geopend. Er wordt biologisch voedsel in verkocht, deze zijn voornamelijk geïmporteerd uit Duitsland. Er is ook natuurlijke cosmetica verkrijgbaar, evenals schoonmaakmiddelen en voedingssupplementen.

Directeur Dilip R. Doshi zegt dat het bedrijf de eerste vestiging bewust in Ahmedabad heeft gebouwd. De winkel past bij de voedingsgewoonten van veel van de inwoners van Gujarat. Tegen het einde van dit jaar zullen nog twee winkels geopend worden in Mumbai, gevolgd door andere steden.

Het gaat om zowel eigen winkels als winkels die door een franchisenemer gerund worden. Ook is het mogelijk om de winkel als shop-in-shop te installeren.

Organic Haus zal verschillende artikelen, allen vegetarisch en biologisch, uit Duitsland en Australië gaan importeren. Onder meer producten van Bionade, Buofo, Rapunzel, Vivani en Sonnentor zullen dankzij deze natuurvoedingsketen eenvoudiger beschikbaar worden voor de consument in India.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.