Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Open dag slagerij De Groene Weg Bas Derksen

Kom kijken, ruiken, proeven en voelen in een ambachtelijke biologische slagerij. "Omdat wij voor de derde keer op rij zijn uitgeroepen tot 'Biologische Slagerij van het jaar', nodigen wij u graag uit om dit samen met ons te komen vieren op vrijdag 2
december van 14:00 tot 20:00 uur."

Wat kunnen de gasten verwachten?
  • Vooral gezelligheid!
  • Een kijkje achter de schermen in onze slagerij.
  • Demonstratie uitbenen.
  • Diverse proeverijen van onder andere gedroogde hammen en worstsoorten.
  • Wijnproeverij.
  • Proeverij van verschillende soorten olijfolie van de 'Fun Food Shop'.
  • Heerlijke hapjes van onze koks.
  • Heerlijke broodjes van 'Brood op de plank'.
Met medewerking van:

Restaurant en Wijnbar 'Puur', Berg en Dal - Sundara, Biologische wijnen
Brood op de plank - Fun Food Factory kookschool, Arno van As
Fun Food Shop, Wendy Otting - Koken aan de Waal, Rob Beernink

Adres: Groenestraat 189, 6531 HE Nijmegen
Publicatiedatum: