Griep natuurlijk te lijf

Als je koorts hebt, werkt je lichaam hard om ziekmakende bacteriën of virussen te bestrijden. Daarom is een middel als paracetamol dat koorts onderdrukt niet aan te raden. honderd procent natuurlijke Infludo* van Weleda onderdrukt koorts niet, maar ondersteunt het natuurlijke genezingsproces waardoor je je snel een stuk beter voelt.

Jarenlang werd er gezegd: "Griep? Verkouden? Neem een paracetamolletje!" Gelukkig is men het er inmiddels unaniem over eens dat dit niet altijd het juiste advies is. Paracetamol werkt pijnstillend, maar ook koortsverlagend. De koorts omlaag brengen, versnelt het genezingsproces van griep en verkoudheid niet. Integendeel. Koorts is natuurlijk en noodzakelijk om bacteriën en virussen te bestrijden. Je lichaam is een geweldig instrument dat ongewenste indringers bestrijdt door de temperatuur op te laten lopen. Deze temperatuur verlagen door middel van een koortsverlagend middel is dan ook af te raden.
 


"Bedenk altijd dat koorts geen ziekte is, maar een nuttig wapen tegen ziekte", zegt huisarts Peter Staal en schrijver van het boekje Koorts: "Er zijn gegevens die erop wijzen dat mensen die af en toe flink koorts hebben, uiteindelijk gezonder zijn."

Ter verlichting van griep en verkoudheid is er honderd procent natuurlijke Infludo van Weleda. Het middel helpt het lichaam haar warmte vast te houden en ondersteunt daarmee het natuurlijke genezingsproces. Infludo bevat onder andere monnikskap, heggenrank en eucalyptus, planten die je weerstand bevorderen. Je voelt je snel een stuk beter.

Infludo 11,60 euro.

* Antroposofisch geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven