Nu ook bio-chocolade van Meisterwerk Chocolaterie

De 'Meisterwerk Chocolaterie' in het Duitse Landsberg biedt sinds halverwege deze maand onder de merknaam 'Frohnatur een nieuwe biologische lijn aan. Eind augustus heeft chocolatier Michael Dillinger het biologisch certificaat ontvangen. "Om chocolade van biologische kwaliteit te kunnen produceren, moeten niet alleen de ingrediƫnten goedgekeurd zijn, ook de productie moet gecertificeerd. Dit zorgt voor meer bureaucreatie, er is meer personeel nodig maar er is ook meer transparantie." Alle chocolade wordt nog echt met de hand bereid.

De bedoeling is dat in de toekomst ongeveer een derde van het hele assortiment van de chocoladefabriek biologisch zal zijn. Voor de komende feestmaand zal een Lansberg-adventkalender verkrijgbaar zijn met biologische chocolade.

Bron: Augsburger Allgemeine


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven