Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Winkeliers moeten enthousiast zijn over onze maaltijden"

Appetijt levert nu aan tien natuurvoedingswinkels

Tholen - Appetijt Natuurvoeding & Gezondheid levert nu aan tien verschillende natuurvoedingswinkels, allen gevestigd in Amsterdam en Haarlem. Gisteren is voor het eerst geleverd aan Ekoplaza, Scheldestraat 53, in Amsterdam.

Belangrijk voor eigenaar Peter Termars is dat de winkeliers enthousiast zijn over de door Appetijt bereide producten. "De vraag moet vanuit de winkeliers zelf komen. Het gaat erom dat zij enthousiast zijn over het product, dit komt de verkoop ten goede." De winkel die er nu bij is gekomen, is vrij klein, maar de winkelier is er volgens Peter van overtuigd dat de verkoop goed gaat lopen. "Het is een goede buurt en er is veel bedrijvigheid. Ik heb er dus alle vertrouwen in."



De wraps en sushi's en andere maaltijden (met onder meer pasta en quinoa) die de biologische cateraar klaarmaakt, worden onder Skal-controle bereid. Ze zijn veganistisch, behalve één wrap, met een vulling van tonijnsalade. Peter benadrukt dat dit van een niet bedreigde tonijnsoort afkomstig is.



De verkoop van de producten in de natuurvoedingswinkels levert veel naamsbekendheid op voor Appetijt. Dit komt ook de cateringklussen ten goede. "O, Appetijt, dat klink bekend, is een veelgehoorde reactie", geeft Peter aan.

Kijk hier voor het winkelassortiment van Appetijt Natuurvoeding & Gezondheid.

Voor meer informatie:
 
Peter Termars
Appetijt Natuurvoeding & Gezondheid
023 8443499
info@appetijt.nl
www.appetijt.nl