Bioland-boeren van het eerste uur geëerd

Bij de viering van het jubileum van 'Bioland Rheinland-Pfalz/Saarland' zijn leden van het eerste uur geëerd. Bioland-voorzitter Jan Plagge bedankte hen voor hun inzet en moedigde hen aan om te blijven vechten voor biodiversiteit en een gezonde bodem.

Van de 36 stichtende leden zijn er 29 nog steeds actief. Bij de ceremonie werden gehuldigd: Werner Wack, Gerhard Kempf, Peter Breiling, Marcus Comtesse, Alfred Hammann, Jens Henrich, Paul Kluth, Gerhard Kohl, Reinhard Kohlschütter, Wolfgang Marzolph, Jupp Monz-Hummel, Gerhard Schwarztrauber, Bernd Naumer, Rudi Schmitz, Gerhard Sommerfeld, Klaus Wolf und Hei Nau.


De biologische boeren van het eerste uur en voorzitter Jan Plagge (vooraan, tweede van links), samen met minister Griese (links).

Vandaag de dag zijn in Rheinland-Palts en Saarland 234 bedrijven actief op 11.000 hectare, waarvan 206 op 9.700 hectare in Rijnland-Palts.

Bron: Rhein-Zeitung

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.