Authentieke Notaris jenever gaat biologisch

Herman Jansen is al sinds 1777 distillateur van 'Egte Schiedamsche Moutwijn'. Vanuit dit authentieke ambacht werd in 1982 NOTARIS jenever geïntroduceerd. Een moutwijn die door kenners wordt geprezen om de ambachtelijke pure smaak. Anno 2011 kiest Notaris voor 100 procent biologische ingrediënten; een bewijs van toegewijd vakmanschap. De Notaris jeneverspecialiteiten hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn naast puur of 'on the rocks', ook verrassend als cocktail.

Notaris Jonge Graanjenever

Een bijzondere graanjenever met een mooie zachte smaak, gemaakt van 100 procent biologische graanalcohol en authentiek gestookte moutwijn uit biologische ingrediënten. Deze geraffineerde combinatie en de toegevoegde biologische kruiden en specerijen geven Notaris Jonge Graanjenever een uitgesproken eigen smaak.

Notaris Moutwijnjenever

Een 100 procent biologische moutwijnjenever, vier keer gedistilleerd. Door de toevoeging van biologische kruiden en jeneverbessen een pittige borrel, zoals moutwijnjenever van oorsprong werd gedronken. Na een rustperiode van twee weken wordt de moutwijn gekeurd en gebotteld.


'Egte Schiedamsche Moutwijn'

Notaris is een oer-Hollandse jenever afkomstig uit Schiedam. In branderij 'De Tweelingh' wordt nog steeds de 'Egte Schiedamsche Moutwijn' volgens uit familierecept gestookt. Notaris Moutwijnjenever draagt het garantiezegel van de gemeente Schiedam als waarborg voor kwaliteit, aandacht en vakmanschap.

Voor meer informatie: Dez Veth, 010 4091036 www.notarisjenever.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven