Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Alles is biologisch en gezond"

Jon Bon Jovi opent 'pay-what-you-can'-restaurant

Jon Bon Jovi opent een nieuw 'pay-what-you-can' restaurant. Hij wil hiermee de lage-inkomensgezinnen een alternatief aanbieden voor ongezond fastfood.

De Jon Bon Jovi Soul Kitchen is geopend in Red Bank, New Jersey, vlakbij de woonplaats van de zanger. Na twee jaar maaltijden op verschillende locaties geserveerd te hebben, heeft de 'gemeenschappelijke keuken' nu een vaste locatie in een voormalige garage van 1100 vierkante meter. Klanten kunnen door middel van een donatie betalen voor een maaltijd, maar degenen die dit niet kunnen, hebben de mogelijkheid om vrijwilligerswerk in het restaurant te doen.

"Dit is de coolste brasserie in dit plaatsje", reageert Jon Bon Jovi in het New York Magazine.



"In een tijd waarin één op de vijf huishoudens op de armoedegrens leeft en waarin één op de zes Amerikanen in voedselonzekerheid leeft, is de tijd rijp voor dit restaurant."



Het bistro's openingsmenu bevat bietensalade, karbonades met vijgen en appelchutney en huisgemaakte worteltaart met citroen-roomkaas-glazuur. "Alleen maar 'biologisch, gezond, good-for-you-food", aldus Bon Jovi, "maar verwacht niet om hem achter het fornuis te vinden. Ik ben een expert in de afwas, maar koken kan ik niet."
Publicatiedatum: