26 november en 18 december

Biologisch–vegetarische sushiworkshop in Amsterdam

Sushi maken met biologische en vegetarische ingrediƫnten, dat is wat men leert bij Joricious Delicious Sushiworkshop. Joricious Delicious catering (Biologisch-vegetarisch-macrobiotisch) is een startende onderneming die zich richt op mensen die houden van heerlijk, puur en gezond eten. Naast sushiworkshops verzorgt Joris catering op locatie voor kleine groepen, party catering en gezonde take-away producten.

Bij de workshop wordt met zoveel mogelijk lokaal geproduceerde ingrediƫnten gewerkt. Volkoren rijst in plaats van witte, zorgt voor een heerlijk voldaan gevoel na een paar stukjes sushi. Vis blijft gewoon lekker vrij zwemmen, want er worden andere eiwitproducten gebruikt, zoals gemarineerde tempeh, tofu en seitan.



Na de workshop hebben de deelnemers ook meteen wat opgestoken over volwaardige gezonde, pure voeding. Joris verwacht dan ook dat het een inspirerende en interessante middag wordt.

Klik hier voor de flyer.

Naast 26 november staat er nog een sushiworkshop gepland voor 18 december, van 14:00 uur tot 17:00 uur.

Voor opgave en meer informatie: Joris Holtermans

Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven