Website duurzaamheidsetiket.nl gaat 30 november de lucht in

Op 30 november tussen 15:30 en 18:00 uur wordt, tijdens de duurzaamheidsbeurs in Nijkerk, de website 'www.duurzaamheidsetiket.nl' gelanceerd. Deze website bevat een kenniscentrum over duurzaam ondernemen, interviews met voorbeeldondernemers en een handige, gratis, online test waarmee ondernemers hun eigen onderneming onder de duurzame loep te leggen.

Het duurzaamheidsetiket is een initiatief ontstaan uit de behoefte van 2 ondernemers: Mariëtte van Est (grafisch vormgever) en Vera Verburgt (webontwikkelaar) die hun verantwoorde onderneming wilde profileren aan de buitenwereld, maar nergens een kwalitatief en betaalbaar keurmerk konden vinden. Toen zij niet veel later duurzaamheidsspecialiste Elske van de Fliert ontmoetten was een samenwerking snel geboren.

De duurzaamheidsbeurs

De duurzaamheidsbeurs wordt gehouden in de nieuwe, maar nog niet in gebruik zijnde, gemeentewerf van de gemeente Nijkerk, nabij de nieuwe afrit van de A28. Dit gebouw is een state of the art voorbeeld van duurzaam bouwen. Leden van ondernemersverenigingen uit de regio Nijkerk en Amersfoort hebben een uitnodiging ontvangen.

Voor meer informatie: Mw. Elske van de Fliert, (033) 767 64 12

Bron: Duurzaamheidsetiket

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven